BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Sincansarnıç Ortaokulu

SAMET AKÇA - MÜDÜR

1982 Bursa doğumluyum. Eğitim-öğretim hayatıma Bursa Mustafakemalpaşa Atatürk İlkokulu´nda başladım. İbrahim Önal Anadolu Öğretmen Lisesi İngilizce yabancı dil bölümünden 2000 yılında mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümününe başladım. Mezun olduktan sonra özel kurumlarda İngilizce Öğretmenliği görevi yaptım. İlk atama olarak Mardin Mazıdağı Sakızlı Ortaokulu´nda , daha sonra sırasıyla Bursa İznik Tacir Ortaokulu , Bursa Mustafakemalpaşa Devecikonağı İlkokulu´nda çalıştım. İdari kadroya Bursa Mustafakemalpaşa Ormankadı Ortaokulu´nda müdür yardımcısı olarak geçtim , daha sonra görevime şu an görev yaptığım Bursa Mustafakemalpaşa Sincansarnıç Ortaokulu´nda müdür yardımcısı olarak devam ettim. 2020 yılından bu yana aynı okulda okul müdürü olarak görev yapmaktayım.