BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Sincansarnıç Ortaokulu

0(224)6316041 0(553)3905638
Sincansarnıç Köyü, Mustafakemalpaşa / BURSA
Vizyon
İstiyoruz ki… Eğitim-Öğretim çalışmalarının merkezinde öğrencilerimiz olsun. İstiyoruz ki… Okulumuz öğrencilerin severek geldikleri bir yuva olsun. İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Çalışmalarımızda öğrencilerimizin kişilik gelişimleri ön planda tutulsun. İstiyoruz ki… Öğrencilerimiz için hayatta sevgi-saygı ve dürüstlük vazgeçilmez bir ilke olsun. İstiyoruz ki… Öğretmen, öğrenci, veli ve çevre ilişkileri; eğitim-öğretimi her gün daha iyiye götürsün. İstiyoruz ki… Okul toplumunu oluşturan bütün bireyler teknolojik gelişmeleri destekleyip takip ederek kullanabilsin. İstiyoruz ki… Bütün velilerimiz öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ve eğitim-öğretim çalışmalarını desteklesin.
Misyon
Biz… Öğrencilerimizi hem hayata hem de bizden sonra gidecekleri bir üst kurula hazırlamak, bazı bilgileri öğrenmenin yanında açık sözlü, dürüst, bilgiyi paylaşabilen, liderlik özelliği taşıyan, yardımlaşmayı bir erdem kabul eden, milli ve manevi değerlere saygılı ve çağdaş teknolojik gelişmeleri destekleyen ve bunlardan yararlanabilen, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek için varız.
Kalorifer (Kömür)
Devlet Yolu
Sincansarnıç Mahallesi Mustafakemalpaşa/BURSA
Mustafakemalpaşa ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır.