BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Sincansarnıç Ortaokulu

Mrt

18 mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü töreni okulumuz öğrencileri tarafından güçlü duygularla icrâ edildi.

Mrt

Mustafakemalpaşa Tema temsilcisi Rasim BALABAN tarafından İklim değişikliği ile ilglili seminer çalışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda Bakanlığımız tarafından uygulanan Dilimizin Zenginlikleri Projesi öğrencilerimiz tarafından aktif katılımla uygulanmaktadır.

Ekm

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile Çanakkale'ye yapılan kültürel ve tarihi gezi , Cumhuriyetimizin 100. yılında öğrencilerimizin vatanımızın nasıl kazanıldığı konusunda bilnçlenmelerini , tarihi ve kültürel dokumuzu yerinde görmelerini sağlamıştır.

May

Öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okul bahçemizde çoşkulu bir biçimde kutladı.

May